Nieuws

Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen binnen de financiële industrie en publiceren daarover. Op deze pagina vindt u een selectie van onze publicaties en inzichten.

Managing wealth requires insight for informed decisions - Part 2 Private Equity Money Multiples

Vrijdag 23 februari 2024 - Hans Roodhorst
Private Equity (PE) investeringen winnen steeds meer aan populariteit als onderdeel van gediversifieerde beleggingsportefeuilles. Deze investeringsvorm biedt de potentie voor hoge rendementen, maar komt ook met unieke kenmerken en uitdagingen zoals de zogenaame “Money Multiples”.
Lees meer

Managing wealth requires insight for informed decisions - Part 1 Private Equity J-curve

Maandag 12 februari 2024 - Hans Roodhorst
Private Equity (PE) investeringen winnen steeds meer aan populariteit als onderdeel van gediversifieerde beleggingsportefeuilles. Door een goed begrip van de unieke financiële eigenschappen van PE-investeringen, kunnen investeerders beter geïnformeerde beslissingen nemen en strategieën implementeren om het effect te beheren.
Lees meer

PERSBERICHT: Institutional Trust Services implementeert QPLIX-software voor geavanceerde digitale backoffice-diensten in vermogensbeheer

Vrijdag 26 januari 2024 - Hans Roodhorst
Officieel Persbericht: Institutional Trust Services kondigt met trots de implementatie aan van de geavanceerde digitale backoffice software van QPLIX voor vermogensbeheer. Deze strategische beslissing markeert een aanzienlijke verbetering van onze dienstverlening.
Lees meer