ITS investor portal

ITS biedt klanten een veilige toegang tot een reeks zeer inzichtelijke dashboards via de Investor Portal. Dit portal biedt volledig inzicht in de waardering van de beleggingen, ontwikkeling van het vermogen, behaalde resultaten en geeft ook toegang tot marktinformatie.
ITS investor portal
Klanten van ITS die gebruikmaken van de portefeuilleadministratie dienstverlening kunnen de portefeuille ook online inzien via de Investor Portal. Dit portal biedt een veilige toegang tot een reeks zeer inzichtelijke dashboards en rapporten. Het portal biedt volledige transparantie in de portefeuillewaardering, ontwikkeling van het vermogen, behaalde reusltaten, transacties, instrument details en marktindices. 

Het portal geeft onder toegang tot de volgende gegevens
- Allocatie van beleggingen naar beleggingscategorieen, sectoren, regio's en valuta's 
- Ontwkkeling van het vermogen op het niveau van de indivdiuele instrumenten in de portefeuille
- Behaalde portefeuille resultaten versus marktindeces en benchmarks
- Overzicht van alle beleggingen, geldrekeningen en transacties

Het portal is interactief en u kunt op elk gewenst moment ook alle historische gegevens inzien. Voor illiquide- en fondsbeleggingen voegen wij de statements en factsheets toe zodat u altijd beschikt over de laatste formele rapportage van de fondsmanager. 

Met de drilldown functie krijgt u direct toegang tot de details van de individuele investeringen. Deze detail pagina's bieden een wereld aan informatie voor die specifieke beleggingscategorie.