Institutional Trust Services (ITS) levert al 20 jaar maatwerk diensten aan institutionele vermogensbeheerders

ITS heeft een lange historie van dienstverlening aan Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen. Producten en diensten zijn universeel en modulair opgebouwd en daarmee een geschikte oplossing voor een brede groep van institutionele investeerders en vermogensbeheerders. Dankzij onze ruime ervaring en brede kennis van de gehele keten zoeken wij naar een optimale inrichting voor uw specifieke situatie.
Institutional Trust Services (ITS) levert al 20 jaar maatwerk diensten aan institutionele vermogensbeheerders

Wij leveren een breed en modulair opgebouwd dienstenpallet aan pensioenfondsen en staan goed bekend om onze betrouwbare FTK rapportage. Wij verzorgen de volledige beleggings- en financiële administratie en stellen gedetailleerde managementrapportages op voor de beleggingscommissie. Tevens bieden wij ondersteuning bij het invullen en up-to-date houden van vereiste tax documentatie. Wij bieden een schaalbaar, betrouwbaar en ook economisch alternatief in vergelijking tot de dienstverlening van grotere financiële dienstverleners. Alle functies die u van een professionele back-office mag verwachten zijn aanwezig. 

Het beheren van uw breed gediversifiseerde portefeuille vereist het vermogen om een breed scala aan investeringen te administreren in een snel veranderende omgeving. Onze ervaren professionals werken nauw samen met uw vermogensadviseurs om alle aspecten van uw portefeuille nauwkeurig vast te leggen, inclusief de minder liquide beleggingen waaronder indirect vastgoed en private equity, maar ook speciale objecten. De uitgebreide rapportage biedt tevens volledig inzicht in de laatste ontwikkelingen van uw portefeuille, behaalde resultaten, gedane transacties en specifieke financiële trends die u graag periodiek volgt ter ondersteuning van uw beleggingsbeslissingen. Ook indien u uw vermogen in een fondsenstructuur heeft opgezet wordt dit volledig ondersteund dankzij onze flexibele systemen. 


Voor Investment managers verzorgen wij de volledige fondsadministratie (incl. waardering), het participantenregister en de berekening van de NAV. Daarnaast stellen wij de benodigde klantrapportages en toezichthouderrapportages op, zoals MER, MESRAP en ANNEX IV (AIFM). Ook kunnen wij ondersteunen bij het indienen van FATCA en CRS bestanden in zowel Nederland als Luxemburg.

Institutional Trust Services

ITS bestaat 20 jaar. Als full service provider zijn wij de partner van vermogensbeheerders en fondsmanagers voor uitbesteding van beleggingsadministraties en diverse rapportages, waaronder specifieke toezichthouderrapportages. Om data efficiënt te verwerken en analyseren wordt continue geïnvesteerd in Reg Tech oplossingen.
Lees meer
Developed by U-Lab