Over ons

Over ons

Institutional Trust Services

Institutional Trust Services (ITS) levert sinds 2000 administratieve ondersteuning op het gebied van beleggingen aan vermogensbeheerders, pensioenfondsen, depotbanken, family offices en charity foundations. ITS is leverancier van specialistisch maatwerk. Naast beleggingsadministrateur met dagelijkse NAV berekeningen en verantwoordelijkheid voor settlements is ITS tevens een organisatie die zich profileert als controleur en rapporteur van specifieke rapportages zoals MER, MESRAP, FTK, AIFMD en jaarrekeningen.

ITS werd opgericht, als reactie op de vraag van financiële instellingen om beleggingsadministratieve taken te kunnen ‘outsourcen’. De dienstverlening wordt nauwkeurig op de eisen en wensen van de cliënt afgestemd. Onze aanpak is pragmatisch en resultaat gericht waarbij we “op maat” dienstverlening niet uit de weg gaan. De hoge mate van automatisering van de werkzaamheden maakt het mogelijk om de dienstverlening tegen concurrerende prijzen aan te bieden.
ITS functioneert als verlengstuk van de cliënt tot op het niveau dat het best past bij de behoeften, ‘in-house’ capaciteiten en/of beschikbaarheid van administratief personeel.

De directie heeft sinds de oprichting een gedegen, wellicht zelfs conservatief ogend beleid gevoerd, gericht op een duurzame, lange termijn groei, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening en een hechte en langdurige relatie met zowel cliënten als werknemers voorop staat. Om de kwaliteit ook zichtbaar te waarborgen laten wij onze processen ieder jaar toetsen aan de ISAE3402 Type II normen.

Institutional Trust Services

ITS bestaat 20 jaar. Als full service provider zijn wij de partner van vermogensbeheerders en fondsmanagers voor uitbesteding van beleggingsadministraties en diverse rapportages, waaronder specifieke toezichthouderrapportages. Om data efficiënt te verwerken en analyseren wordt continue geïnvesteerd in Reg Tech oplossingen.
Lees meer
Developed by U-Lab