Onze diensten aan Family Offices

Het beheren van breed gediversifieerde portefeuilles vereist het vermogen een breed scala aan investeringen te administreren in een snel veranderende omgeving. Onze ervaren professionals werken nauw samen met uw vermogensadviseurs om alle aspecten van uw portefeuille nauwkeurig vast te leggen, inclusief de minder liquide beleggingen. De uitgebreide rapportage biedt tevens volledig inzicht in de laatste ontwikkelingen van uw portefeuille, behaalde resultaten, gedane transacties en specifieke financiƫle trends die u graag periodiek volgt voor uw beleggingsbeslissingen. Ook indien u uw vermogensopbouw in een fondsenstructuur heeft opgezet wordt dit volledig ondersteund door onze flexibele systemen.
Onze diensten aan Family Offices
Voor de vermogensbeheerportefeuille richten wij een administratie in op basis van de door uw gewenste portefeuillestructuur en reconciliëren wij met uw custodian en vermogensbeheerders. Tevens rapporteren wij periodiek de portefeuille aan u terug zodat u te allen tijde het overzicht houdt op de ontwikkeling van uw vermogen. Voor de waardering van genoteerde instrumenten maken wij gebruik van eigen datavendor contracten.

Voor de rapportage aan uw investeerders of beleggingscommissie berekenen wij de performance op het niveau van de verschillende sub-portefeuilles met of zonder benchmarks en voor of na kosten. Afhankelijk van de inrichting van uw portefeuille berekenen wij de performance conform de bekende industriestandaard Time weighted Return (TWR).  Voor uw illiquide investeringen berekenen wij daarnaast ook de IRR en de money-multiples zoals TVPI en DVPI.

Wij stellen maandelijks een uitgebreide rapportage op waarin u volledig zicht heeft op de ontwikkeling van uw vermogen en de behaalde resultaten op uw beleggingen. 

Indien u het vermogen beheert van meerdere participanten richten wij daarvoor een participantenregister in inclusief performance- en portefeuille rapportages per participant. Tevens verzorgen wij de VIA (vooringevulde aangifte) voor de Nederlandse fiscus.

Alle noodzakelijke financiële informatie ten behoeve van uw jaarrekening is aanwezig en wordt door ons vakkundig gerapporteerd in het gewenste format. Ook leveren wij de periodieke journaalposten en saldibalans aan uw accountant tbv de geconsolideerde boekhouding.

Download hier onze brochure voor een compleet overzicht van de diensten.

ITS Family office brochure