Participantenregister

Efficiƫnte en tijdige communicatie met investeerders draagt in belangrijke mate bij aan de klanttevredenheid. Investor services is een integraal onderdeel van onze oplossingen, waarmee wij ondersteuning bieden aan uw communicatie en het relatiebeheer. Wij voorzien uw beleggers van de laatste NAV waarde en individuele beleggingsresultaten.
Participantenregister
Participantenregister

Biedt u vermogensbeheer aan via een fondsstructuur dan kunnen wij ook de participanten registreren die in één of meerdere fondsen deelnemen. Op basis van de dagelijks of maandelijks berekende NAV van het fonds kunnen participanten toe- of uittreden en ontvangen zij hiervan een bevestiging voor hun eigen administratie. Tevens zijn er rapportages beschikbaar met de individuele waarde-ontwikkeling per participant inclusief de individueel gerealiseerde performance.


Heeft u een verplichting om ook de posities en opbrengsten van Nederlandse en buitenlandse ingezetenen te rapporteren dan kunnen wij de indiening bij de belastingdienst daarvoor verzorgen. Dit doen wij zowel bij de Nederlandse als de Luxemburgse fiscus afhankelijk van de residentie van uw fonds. Wij maken hierbij gebruik van het verplichte versleutelde communicatie protocol met de verschillende instanties. De volgende regelgeving wordt ondersteund:

  1. VIA (voor ingevulde aangifte)
  2. FATCA
  3. CRS