Nieuws

Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen binnen de financiƫle industrie en publiceren daarover. Op deze pagina vindt u een selectie van onze publicaties en inzichten.
Terug naar het overzicht

Sluit vervelende verrassingen in uw portefeuille uit!

Vrijdag 2 december 2022 - Hans Roodhorst
Voorkom verrassingen en laat ITS als second line of defence uw volledige portefeuille, inclusief uw fondsbeleggingen, scannen op ondernemingen waarin u liever niet investeert. Wij kunnen volledig transparant maken waarin u deelneemt via uw beleggingsfondsen. Het enige wat wij daarvoor nodig hebben is uw uitsluitingslijst en een recente FTK-rapportage. 
 
De ondernemingen op uw uitsluitingslijst worden door ons voorzien van een identificatiecode zoals ISIN en/of LEI inclusief een uitsluitingskenmerk op basis van onderstaande categorieën. 

Na inrichting van uw uitsluitingslijst en ontvangst van uw FTK-rapport krijgt u binnen enkele uren de resultaten terug in een overzichtelijk rapport. Dit rapport laat alle beleggingen zien die een hit geven op uw uitsluitingslijst inclusief vermelding van de portefeuille(s) waarin deze belegging is aangetroffen en het gewicht ten opzichte van de totale portefeuille waarde. Het is aan u om te besluiten of u in gesprek gaat met de manager van het betreffende beleggingsfonds.
 
Wij zijn goed in het verwerken van grote hoeveelheden lookthrough portefeuille data en u bent goed in het bepalen waarin u wel of niet wilt beleggen. Een mooie combinatie!

Deze scan kunnen wij desgewenst 4 keer per jaar voor u uitvoeren op basis van de FTK-rapportage.  Vraag geheel vrijblijvend voor een demo op basis van uw werkelijke FTK data en eigen uitsluitingslijst.
 
Hans Roodhorst (06-51502620)
 
ITS (ITS of Institutional Trust Services) is al 20 jaar de specialist in Reg Tech oplossingen en onafhankelijke beleggings- en controle administraties voor Nederlandse en buitenlandse vermogensbeheerders en pensioenfondsen.