ITS PARI$ - Portfolio Analyses

PARI$ staat niet alleen voor Portfolio - Analyses - Reporting - Information - $ystem maar echoot ook het Parijs akkoord, dat een cruciale rol speelt in modern portefeuillebeheer.
ITS PARI$ - Portfolio Analyses
Bij ITS integreren we toonaangevende business intelligence methodieken om een nauwkeurige en gedetailleerde weergave van uw investeringsportefeuille te verzorgen. Onze zorgvuldig ontworpen dashboards bieden een grondige blik op de essentiële componenten van uw investeringen, waaronder:


Ontwikkeld in samenspraak met onze gewaardeerde cliënten, zijn onze dashboards op maat gemaakt om ondersteuning te bieden bij uitgebreide analyses. Deze zijn afgestemd op flexibiliteit: selecteer uw gewenste analyseperiode en maak subselecties naar wens. Ondanks hun uitgebreide mogelijkheden, begrijpen we de unieke behoeften van elke cliënt en bieden daarom oplossingen die specifiek afgestemd zijn op uw individuele vereisten.

Bovendien, voor verdergaande analyse of rapportage, biedt ITS de mogelijkheid om gegevens efficiënt te exporteren naar Excel of te integreren in een PowerPoint-presentatie voor uw investeringscommissie.

Bekijk de presentatie

Ervaar het zelf en vraag een demo aan voor een eerste kennismaking.  Ik wil een demo!Institutional Trust Services

ITS bestaat 20 jaar. Als full service provider zijn wij de partner van vermogensbeheerders en fondsmanagers voor uitbesteding van beleggingsadministraties en diverse rapportages, waaronder specifieke toezichthouderrapportages. Om data efficiënt te verwerken en analyseren wordt continue geïnvesteerd in Reg Tech oplossingen.
Lees meer
Developed by U-Lab