Wie zijn wij

ITS is al 20 jaar de specialist in Reg Tech oplossingen en onafhankelijke beleggings- en controle administraties voor Nederlandse en buitenlandse vermogensbeheerders, pensioenfondsen en family offices.

Onze dienstverlening is laagdrempelig en gericht op het bieden van efficiënte en praktische oplossingen voor institutionele vermogensbeheerders.

De laatste 20 jaar hebben onze medewerkers veel ervaring opgedaan met grotere en kleinere implementaties en kunnen uw daarom dagelijks bijstaan bij al uw vragen.

Onze ervaren managers stellen zich aan u voor:

Quintin van Wijk (COO - directeur)
Ik ben in 2006 bij ITS in dienst gekomen en sindsdien verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten. Ik krijg veel energie in het implementeren van maakbare oplossingen voor al uw klantwensen.

Hans Roodhorst (Manager Business development en Account management)
Na 20 jaar Robeco ben ik in 2019 gestart bij ITS. ITS was voor mij vooral bekend om hun toezichthouder rapportage dienstverlening. Met mijn kennis van de processen bij vermogensbeheerders en pensioenfondsen kan ik snel de verbinding leggen tussen uw behoeftes en onze oplossingen.

Jasper van der Sluis (Manager Business proces development)
Ik ben sinds augustus 2020 in dienst bij ITS. Daarvoor ben ik bij meerdere grote backoffice dienstverleners als manager backoffice verantwoordelijk geweest voor de dagelijkse activiteiten en het insourcen van nieuwe activiteiten. Bij ITS zet ik mijn proceskennis in om de activiteiten verder te stroomlijnen en een optimaal platform te creëren voor de groeiende dienstverlening.